La Llar d’Infants L’Estel de Mar ofereix a tots els nens i nenes el servei de menjador durant tots els dies del curs escolar, del qual es pot fer ús de manera fixa o esporàdica. Els menjars són elaborats a la pròpia cuina del centre seguint un menú setmanal elaborat i revisat periòdicament per la mateixa cuinera i la direcció del centre. També es realitzen menjars de règim específics en cas de prescripció facultativa.

Des del centre s’aposta per donar una màxima qualitat en els seus plats, evitant els aliments congelats, refinats, amb alt contingut de sucre i greixos saturats, i es valora el producte de proximitat. Per això, els proveïdors del centre són la peixateria Ca l’Avi de Torredembarra (per al peix fresc), el Forn Vilaspassa de Creixell (per al pa) i el supermercat del poble (per a la carn fresca i la resta de productes). 

A més, es valora que el menjador no només sigui un servei, sinó que formi part de l’educació dels nens i nenes. És per això que es treballen tots els hàbits alimentaris, higiènics i socials, i es fomenta l’autonomia dels infants (ells mateixos paren taula, se serveixen, deixen els plats bruts al lloc corresponent, etc.). D’altra banda, al menjador es duu a terme el projecte De l'hort a l'olla: un dia a la setmana, els nens i nenes de la Llar van a l’hort a treballar una verdura o hortalissa diferent. Després, van a la cuina i la cuinera els explica què es fa amb aquest aliment. Així, el menú d’aquell dia va relacionat amb l’aliment que s’ha treballat. 

D'altra banda, entre tot l’equip educatiu, s’elaboren informes escrits per a les famílies: un informe diari a l’agenda i d’altres que s’adjunten als informes pedagògics.

Facebook

Informació de contacte

 

C. Vendrell,7 43839 Creixell
   
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
   
Telèfon: 977 801 265/639 079 898
   

 

L'Estel de Mar és un centre autoritzat per:

 

Galeria de fotos