La Llar d’Infants L’Estel de Mar és un centre públic, de titularitat municipal, que és gestionat per l’empresa Privilege i supervisada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ens considerem com una escola activa i innovadora: innovadora perquè creiem en el canvi constant, intentem adaptar-nos a noves maneres de fer les coses i a cada grup d’alumnes, aportant noves idees per a millorar en el dia a dia del centre; activa perquè partim del respecte a l’alumne, plantejant el procés d’ensenyament-aprenentatge d’una manera multidisciplinar, a partir de les necessitats i interessos de l’alumne, i tenim la finalitat principal de formar persones amb sentit crític i de cooperació. A més, l’equip educatiu no és el centre de l’aula, sinó que és qui proporciona els mitjans que estimulin l’interès i esdevé acompanyant del procés d’aprenentatge.

Per això, necessitem que l’escola sigui un lloc per créixer en un ambient estructurat, on es faciliti la trobada entre els infants i que aquests i les seves famílies se sentin a gust.

L’objectiu de la Llar és afavorir en els nens i les nenes el seu creixement, el desenvolupament de la seva autonomia, la formació del pensament, l’estabilitat emocional i l’aprenentatge de la relació personal.

La llengua vehicular i d’aprenentatge de la Llar és el català.

 

Facebook

Informació de contacte

 

C. Vendrell,7 43839 Creixell
   
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
   
Telèfon: 977 801 265/639 079 898
   

 

L'Estel de Mar és un centre autoritzat per:

 

Galeria de fotos